ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα ψυγεία ‘ΚΑΛΥΨΩ’ πρωτολειτούργησαν το 1986. Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης εκτείνονται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 15.500 τετραγωνικών μέτρων σε νευραλγικό σημείο επί της οδού Πειραιώς στον Ταύρο, Αττικής.

Αποτελούνται από 50 αποθηκευτικούς χώρους υπό συνθήκες κατάψυξης ή συντήρησης, συνολικής χωρητικότητας 40.000 κυβικών μέτρων με ωφέλιμο ύψος άνω των 4 μέτρων, 11.789 τετραγωνικά μέτρα μηχανοστάσιο και βοηθητικούς χώρους, 7.987 τετραγωνικά μέτρα περιφραγμένο και φυλασσόμενο χώρο σταθμεύσεως και 4.857 τετραγωνικά μέτρα γραφείων για ίδια χρήση και ενοικίαση στους πελάτες της. Υπάρχουν μεγάλες και άνετες ράμπες φορτοεκφόρτωσης με άνετη πρόσβαση στα μεταφορικά μέσα και από τις δύο πλευρές του ψυγείου. Το ψυκτικό μέσον της εγκατάστασης είναι αμμωνία, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Το μηχανοστάσιο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, παράλληλα όμως παρακολουθείται επί 24ώρου βάσεως από ειδικευμένο προσωπικό, διότι πιστεύουμε ότι η ανθρώπινη αξιοπιστία σε τόσο ευαίσθητους χώρους δεν υποκαθίσταται.

Η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και η αρτιότητα των εγκαταστάσεων των ψυγείων ήταν τα βασικά όπλα της επιχείρησης που την τοποθέτησαν σε ηγετική θέση σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως η αποθήκευση και συντήρηση των πάσης φύσεως κατεψυγμένων και νωπών τροφίμων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Τα ψυγεία ‘ΚΑΛΥΨΩ’ είναι από τις πρώτες εγκαταστάσεις που εγκρίθηκαν από κλιμάκιο της ΕΟΚ και έχουν τον κωδικό F 13. Το 1997 ήταν τα πρώτα ψυγεία που πιστοποιήθηκαν από τον οργανισμό BVQI κατά το πρότυπο ISO 9002 : 1994, ενώ από το Μάιο 2009 οι υπηρεσίες μας πιστοποιήθηκαν κατά το αναβαθμισμένο πρότυπο ISO 9001 : 2008.

Η διαφοροποίησή μας από τον ανταγωνισμό βασίζεται στην εξειδίκευση του προσωπικού μας, στην χωροθέτηση και τεχνολογική πρωτοπορία των εγκαταστάσεων και στη δέσμευση διοίκησης και προσωπικού σε μιά πελατοκεντρική πολιτική σχεδιασμού υπηρεσιών και παροχών προς τους πελάτες – συνεργάτες μας.